100 Gram Zilver Kopen

Het beleggen in zilver is een goede manier om een mooie winst te maken en om geld rentevast weg te zetten. Bij het beleggen in zilver kunt u munten of verschillende gewichten baren aanschaffen waardoor een passende oplossing voor ieder budget te vinden is. Een van de kleinste hoeveelheden is 100 gram zilver wat door de lage prijs van zilver een goede start is.

Als u bij het zilver kopen 100 gram besteld zult u niet zo’n heel erg groot bedrag kwijt zijn. Zelfs toen de zilverkoers in de laatste jaren absolute record hoogtes bereikte kosten 100 gram volgens deze koers nog slechts ruim honderd euro. Natuurlijk is dat niet de prijs die u bij een handelaar in edelmetaal zult moeten betalen, deze prijs is bij 100 gram zilverbaar kopen natuurlijk hoger omdat kosten en uiteraard BTW bovenop komen. Toch is het een ideaal instap gewicht waar u mee zou kunnen beginnen als u helemaal nieuw bent in het beleggen in zilver. Bovendien is een 100 gram zilver kopen een ideale manier om zilver te sparen door bijvoorbeeld maandelijks 100 gram aan te schaffen. Op die manier kunt u zonder al te veel in een maal te hoven investeren toch snel een mooie beleggingsportefeuille opbouwen en natuurlijk de vruchten plukken van het fysiek zilver kopen. Uiteindelijk gaat er niets boven het beleggen in fysiek zilver want met de diverse papieren beleggingsopties weet u immers nooit of u het zilver wel echt in handen gaat krijgen.

Als u 100 gram zilver kopen wilt zult u een zilverbaar krijgen die geslagen is door een LBMA (London Bullion Market Association) erkend bedrijf. Als u deze zilver baren kopen wil komt u in het bezit van een zilverbaar die gemaakt is met de Good Delivery Status. De maker zal de eigen keurmerken op de zilverbaar aanbrengen en daarmee het gewicht en het zilvergehalte garanderen. Dit betekend dat u de goudstaven later kunt verkopen zonder dat deze uitgebreid geanalyseerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat u nu een goudbaar van 10 gram kopen kunt en als de koers voldoende omhoog is gegaan, de zilverbaar zonder al te veel bijkomende kosten kunt verkopen. Als u zilver wilt verkopen waar niet de nodige merktekens op staan die de kwaliteit weergeven zullen deze eerst volledig geanalyseerd worden om de kwaliteit aan te tonen, de kosten die hieraan verbonden zitten consumeren veel van de winst die u met 100 gram zilverbaar kopen wilde behalen. De zilverstaven die u koopt zijn geslagen van 99,9 procent puur zilver en dit wordt dus door de makers gegarandeerd. Het feit dat u dit dus bij het zilver verkopen kosten zal schelen kunt u dus gelijk bij uw winst optellen. Dat maakt het 100 gram zilver kopen ook zo’n enorm interessante optie waar zo veel mensen gebruik van maken. Toch zal niet iedereen gebruik maken van deze optie, omdat over de aanschaf van zilverbaren BTW verschuldigd is mag dit dus niet de meest voor de hand liggende optie van het BTW vrije zilver kopen heten.

Dit komt omdat er altijd BTW bij het kopen van zilver baren betaald moet worden, als bedrijf is dit vervolgens terug te vorderen maar als particulier hebt u die mogelijkheid niet. Er zijn wel mogelijkheden om ook als particulier het BTW vrije zilver kopen te kunnen maar dan zult u het zilver niet fysiek in uw bezit krijgen maar zal het buiten Nederland in bewaring liggen. Dit betekend in de praktijd dat de baren zilver voornamelijk interessant zijn voor beleggers die dit uit naam van een bedrijf doen. Dit maakt 100 gram zilver kopen in de vorm van de hier genoemde baren er natuurlijk niet minder interessant op. De koers stijgingen van de zilver koers heeft de afgelopen jaren veel voorspoed gebracht aan beleggers en het lijkt er op dat de koers nog niet uitgestegen is. Dit betekend dat fysiek zilver kopen een grote aantrekkingskracht zal blijven houden op veel beleggers. Als u dit ook wilt ervaren en u hebt de mogelijkheid om in naam van een bedrijf zilver te kopen, breng dan een bezoekje aan de webshop die u op deze website aan zult treffen. Daar kunt u bij het zilver kopen 100 gram of andere gewichten bestellen en op die manier uw eigen zilver voorraad aanleggen. U zult ook veel informatie vinden over het kopen van zilver en over zilveren beleggingsproducten. Natuurlijk kunt bij de aanschaf van 100 gram zilver op een veilige manier online betalen door gebruik te maken van iDeal waardoor uw betaling volledig veilig en geheel anoniem zal zijn.